Belediye Sitesi
  • Karlıovada At Yarışları
  • Karlıovada Güneşin Doğuşu
  • Karlıovada yaşam ayrı bir keyiftir
  • Karlıova Manzaraları
  • Şelalemiz
  • Rahmet, bereket ve mağfiret mevsimi üç aylarımız mübarek olsun.
  • Karlıova Belediyesi
  • Haber Başlık : Belediyemiz şehir ve insan buluşmaları programı düzenledi
  • Haber Konu : Belediyemiz şehir ve insan buluşmaları programı düzenledi
  • Haber Tarih : 11.04.2018
  • Yazar : Admin
Haber Hakkında
Göreve geldiği günden bugüne kadar ilçemize birçok hizmeti getirdiğini dile getiren Başkanımız, ” Öncelikle İlçemizin sorunlarını halletmek adına her zaman yanımızda olan Kaymakamımız Levent Yetgin’e teşekkür eder,daha eksiklerimiz var onların da giderilmesi için gayret gösteriyoruz.” Dedi. Başkanımız, 2018 yılının hizmet yılı olacağını belirtti. Alt yapı çalışmalarının tamamlanmasıyla ilçemizin daha modern bir görünüme kavuşacağını kaydederek, “Eksiklerimiz var onlarında halledilebilmesi için hepimiz birlikte el ele vererek bu, farklı fikirler üreterek sorunları giderebiliriz.” Dedi. Toplantımıza, ilçemizdeki kurum müdürleri, imamlar, muhtarlar ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.
FotoğrafFotoğrafFotoğrafFotoğraf